Bejelentkezés

Azonosító
Jelszó
Elfelejtett jelszó

Filozófiánk

A P & V Nemzetközi Szolgáltató Kft. azzal a céllal jött létre, hogy az alapítók többéves hazai és külföldi munkája során felhalmozott tapasztalatait a hazai gyakorlatban alkalmazva, tolmács- és szakfordító, valamint konferencia- és rendezvényszervező részlegeivel segítse az államigazgatás résztvevőit, hazai és külföldi vállalatokat céljaik elérésében.

Meggyőződésünk, hogy cégünk hírnevét és szakmai elismertségünket az elvégzett munka minősége és az elégedett megrendelők egyre bővülő köre növeli a legjobban, a piacon elfoglalt helyünket és üzleti sikereinket is ez határozza meg.

Célunk, hogy a megrendelők elégedettségét pontos és igényes szakmai munkánkkal, a változatos igényekhez alkalmazkodni képes rugalmasságunkkal, az egész munkafolyamatot végigkísérő hatékony kommunikációval, ügyfélközpontú felfogásunkkal mindig megnyerjük.

Célul tűztük ki, hogy munkánk eredményeképpen jelentős részt vállaljunk hazánk Európai Uniós csatlakozásában, majd hatékonyan segítsük elő Magyarország és az EU intézményeinek közös munkáját.

Törekszünk rá, hogy cégünk nevében szereplő betűkről megrendelőinknek mindig a Pontos és Világszínvonalú munkavégzés jusson eszébe, és továbbra is megbízható és a legmagasabb minőségbeli elvárásaiknak is megfelelő partnerei legyünk.