Bejelentkezés

Azonosító
Jelszó
Elfelejtett jelszó

Minőség

A P & V Nemzetközi Szolgáltató Kft. a tevékenysége során alkalmazott módszereit úgy alakította ki, hogy mindig a megrendelő elvárása legyen az elvégzett munka minőségének mércéje. Ennek érdekében társaságunk 2003-ban történt tanúsítása óta az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően végzi tevékenységét.

Ennek megfelelően minden fordítási projektnél külön felmérjük a szükséges technikai és humán erőforrásokat, és ezek ismeretében állítjuk össze a projekt hatékony és magas színvonalú végrehajtásához szükséges fordítói csoportot.

A projektekre szervezett csoportok összeállításánál bátran hagyatkozhatunk magas képzettségű és rutinos belső fordítóinkra, adott feladatokra bevont külső fordítókra, saját lektorcsoportunkra, valamint külső szakértőkre.

Saját lektorcsoportunk felel azért, hogy a külső szakértőkkel történő folyamatos egyeztetés során fény derüljön a szakmai szókincsekben előforduló különbségekre, kiválassza a legmegfelelőbb szaknyelvi elemeket, hogy ennek eredményeként stilisztikailag is egységes szövegek jöjjenek létre.

Általában minden szakterületen külön fordító dolgozik, egy fordító legtöbbször egy szakterületre összpontosít, ami biztosítja a következetes nyelvhasználatot és a szakmai igényességet.

A Titkárság felel a munkafolyamat zökkenőmentes lebonyolításáért, a megrendelő és a fordítók közötti információáramlás gyorsaságáért és minőségéért.

Elégedett megrendelőink hűsége igazolja, hogy cégünk minőségszemlélete jól szolgálja ügyfeleink érdekeit, és szakmai ambícióink szempontjából is előre mutat.